Premium Aloe Vera Drink with Honey, Acai and Agave (BIO)

ΠΟΣΙΜΗ ALOE VERA ME ACAI BERRY, ΑΓΑΒΗ & ΜΕΛΙ




Ένα μοναδικό προιόν μόνο απο την VERWAY.Της Ιδιότητες της αλόης ήδη γνωρίζουμε πόσο ευεργετική είναι για τον ανθρώπινο οργανισμό.Τι είναι όμως το ACAI BERRY και η ΑΓΑΒΗ;

Το Acai Berry είναι ένα «υπέρ-φρούτο» με ευεργετικές ιδιότητες από τα δάση του Αμαζονίου. 
Το Acai Berry είναι ένα από τα φρούτα με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξιδωτικά στον κόσμο και περιέχει περισσότερο από δέκα φορές παραπάνω αντιοξιδωτικά από τα κόκκινα σταφύλια και τη μύρττιλλο. Τα οφέλη των αντιοξιδωτικών για την υγεία είναι πολλαπλά, μεταξύ των οποίων είναι: αντι-γηραντικά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει το κίνδυνο του καρκίνου και των καρδιοπαθειών. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σημαντικό γιατί σας προστατεύει ακόμα και από το πιο απλό κρυολόγημα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να το διατηρήσει ενισχυμένο ενάντια σε κάθε ενδεχόμενη ασθένεια. Έτσι το να παίρνετε Acai Berry μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό για την υγεια σας.

Η μονάδα ORAC (Ρυθμιστική απορρόφηση οξυγόνου), η τιμή ORAC ή η βαθμολογία "ORAC" είναι μια μέθοδος μέτρησης της in vitro αντιοξειδωτικής ικανότητας διαφόρων τροφίμων και συμπληρωμάτων Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι τα τρόφιμα υψηλότερα στην κλίμακα ORAC μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Παρόλο που δεν αποδεικνύεται, σύμφωνα με τη θεωρία των ελεύθερων ριζών της γήρανσης, αυτό μπορεί να επιβραδύνει τις οξειδωτικές διαδικασίες και τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που μπορούν να συμβάλουν στον εκφυλισμό και τις ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία.Ο βαθμός ORAC για το ACAI BERRY ειναι:


Το Acai Berry περιέχει 10-100 φορές παραπάνω Anthocyanins από το κόκκινο κρασί. Τα Anthocyanins είναι τα αντιοξιδωτικά που δίνουν στο Acai Berry το πολύ βαθύ πορφυρό χρώμα του. Τα Anthocyanins βοηθάνε στο να πολεμήστε την πρόωρη γήρανση, αποτρέπουν τους θρόμβους στο αίμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.
Το Acai Berry είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Μεταξύ των βιταμινών και μετάλλων που περιέχει είναι Βιταμίνη A, Βιταμίνη B1, Βιταμίνη B2, Βιταμίνη B3, Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, ασβέστιο, χαλκό, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο.
Το Acai Berry είναι μια τροφή πλούσια σε ίνες. Σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι το Acai Berry μεγαλώνει σε τροπικό κλίμα. Οι διαιτητικές ίνες αποτελούν ένα ουσιαστικό μέρος μια υγιεινής διατροφής και συμβάλουν στην επιβράδυνση της διαδικασίας της πέψεις, πολεμούν την παχυσαρκία, σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης.
Το Acai Berry περιέχει φυτικές στερόλες. Τρεις γνωστές φυτικές στερόλες που έχουν εντοπιστεί στο Acai Berry είναι η Β-σιτοστερόλης, η καμπεστερόλη και σιγμαστερόλη. Οι φυτικές στερόλες είναι το τελευταίο όπλο για την καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων.

Η αγαύη είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στις ερήμους του Μεξικού 

Τον τελευταίο καιρό η αγαύη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας, καθώς το σιρόπι της θεωρείται ένα από τα πλέον υγιεινά φυσικά γλυκαντικά, συνδυάζοντας πλούσια γεύση και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ρίξει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα των εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως που υποφέρουν από διαβήτη, βοηθώντας παράλληλα και τους παχύσαρκους να χάσουν βάρος.

Ο λόγος είναι ότι το φυσικό γλυκαντικό που βγαίνει από το φυτό αγαύη λειτουργεί όπως οι φυτικές ίνες, περνώντας από τον οργανισμό χωρίς να χωνεύεται και κατ' επέκταση χωρίς να ανεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.


Αυτή η ανακοίνωση ήταν μέρος της 247ης Εθνικής Συνάντησης της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, μίας από τις μεγαλύτερες επιστημονικές Εταιρείες παγκοσμίως.


Σύμφωνα με τη Mercedes G. López, που ηγήθηκε της σχετικής έρευνας, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το εν λόγω γλυκαντικό ρίχνει τα επίπεδα της γλυκόζης και αυξάνει εκείνα του GLP-1, ενός πεπτιδίου που κάνει το στομάχι να αδειάζει πιο αργά και να αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης. Επίσης, πρόσθεσε ότι η αγαύη είναι ένα φτηνό φυτό, χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, βοηθά στην αύξηση του πληθυσμού των καλών μικροβίων στο στόμα και το έντερο.


Σε συνδυασμό με την ΑΛOH μπορείτεα να έχετε ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία σας.


Για περισσοτερες πληροφοριες εποικηνωνήστε μαζι μας.
Γι online αγορες: