ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ALOE VERA

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ALOE VERA
(ΓΙΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
750 gr πατάτες καθαρισμενες σε μικρούς κύβους
2 εσαλοτ κομμενα στα δυο και σε λεπτές φέτες
30 gr φρέσκα κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φέτες
1(330 gr) δόση πικάντικα αγγουράκια τουρσί με τον χυμό τους.
1 μύτη του μαχαιριού μοσχοκάρυδο αλεσμενο
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι απ το μύλο
150 ml κρέμα γάλακτος
50 ml γάλα
2 βραστά αυγά κομμένα σε μικρά κομματάκια
2 κουταλιές σιρόπι σφένδαμου
1 μήλο κομμενο στα 2 χωρίς κουκούτσι σε κύβους
60gr φιλετo αλόης σε μικρούς κύβους

Εκτέλεση:
Βάλτε τις πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους σε μια κατσαρόλα,καλύψτε με νερό και βράστε τες μέχρι να μπορείτε να τις τρυπήσετε με το πηρούνι.Στραγγίξτε το νερό όταν οι πατάτες έχουν βράσει.
Σ ενα μπολ βάλτε εσαλοτ,φρέσκο κρεμμυδι,αλάτι,πιπέρι,μοσχοκαρυδο,σιρόπι σφένδαμου,γάλα,κρέμα γάλακτος,βραστά αυγά και τον χυμό απο τα αγγουράκια τουρσι.
Κόψτε σε φέτες τα αγγουρακια προσθεστε τα στα μπολ και ανακατέψτε ολα τα υλικα.Προσθέστε στο μπολ και τις ζεστές πατάτες,ανακατέψτε και αφήστε να κρυωσει για 2 ωρες.Προσθεστε το μήλο και την αλοη βερα,ανακατεψτε τα και αφηστε τα στο ψυγειο για ολη τη νυχτα.
Σερβιρετε την επόμενη μερα.



POTATO SALAD WITH ALOE VERA
(FOR 2-3 PERSONS)

COMPONENTS:

750 gr potatoes cleaned in small cubes

2 halves cut into two and thin slices

30 gr fresh onions cut into thin slices

1 (330 gr) dose of spicy pickled gherkins with their juice.

1 pinch of salt

pepper from the mill

150 ml of cream

50 ml of milk

2 boiled eggs cut into small pieces

2 tablespoons of maple syrup

1 apple cut to 2 without cubes

60g alo
Implementation: Put the potatoes cut into small cubes in a saucepan, cover with water and boil them until you can pierce them with the fork. Drain the water when the potatoes have boiled. In a bowl, add salt, fresh onion, salt, pepper, nutmeg, maple syrup, milk, cream, boiled eggs and juice from pickles. Slice the cucumbers, add them to the bowls and mix all the ingredients. Add to the bowl and the hot potatoes, stir and let cool for 2 hours. Add the apple and the aloe verve, stir and leave them in the refrigerator for the whole night.
Serve the next day.e leaf in small cubes