2-PHASE LIFT SERUM ΑΠΟ ΤΗΝ VERWAY!

Tουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη σε μόλις 3 λεπτά!!!


Αποχαιρετήστε, όταν εσείς το επιθυμείτε, τις ρυτίδες προσώπου και λαιμού καθώς και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας.
Πρόκειται για ένα συνεργατικό σύμπλεγμα από δραστικές ουσίες υψηλής τεχνολογίας, που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και ένα σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων, λιποσωμάτων και φυσικών εκχυλισμάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ LIFTING 2 ΦΑΣΕΩΝ 
TEXNOΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 

ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!





Οδηγίες για την σωστή εφαρμογή του 2-Phase Lift

Δυνατότης εφαρμογής του 2-Phase Lift Serum
Βασική προϋπόθεση όλων των θεραπειών για άμεσα αποτελέσματα Lifting με το 2-Phase Lift είναι ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς κατάλοιπα λίπους!
Για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα Lifting δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πρόσθετες κρέμες!

1.α – Τοπική θεραπεία ρυτίδων

• Πιέστε τη συσκευασία-σύριγγα και βγάλετε μια μικρή ποσότητα ορού στην πάνω πλευρά του χεριού σας και στη συνέχεια απλώστε το με το ειδικό πινέλο της Verway τοπικά στην ρυτίδα που επιθυμείτε. (Υπάρχει και η δυνατότητα να απλώσετε τον ορό με τα δάχτυλα. Η χρήση όμως του πινέλου έχει αποδειχτεί ιδανική για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων).
• Μεγάλη προσοχή απαιτεί η σωστή δοσολογία του ορού. Μην παίρνετε πολύ μεγάλη ποσότητα γιατί αφήνει λευκά κατάλοιπα. Φροντίστε όμως να είναι αρκετή η ποσότητα ώστε να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές ισχύει η αρχή «less is more» ( το λιγότερο είναι περισσότερο).
• Μετά από μία ή δύο δοκιμές θα έχετε εξακριβώσει την κατάλληλη δοσολογία για το δέρμα σας.
• Στις άκρες (εκεί που τελειώνει το σημείο επάλειψης) ο ορός θα πρέπει να απλώνεται προσεκτικά ώστε να μην προκύψουν αργότερα εμφανή λευκά κατάλοιπα.
• Σημαντικό είναι να δουλεύετε το πινέλο από μέσα προς τα έξω. Προσπαθήστε να φανταστείτε, πώς πραγματοποιείται ένα πραγματικό Lifting με χειρουργική επέμβαση. Και σε αυτήν την περίπτωση το δέρμα τραβιέται προς το πλάι του προσώπου και προς τα πάνω.
• Μετά από σωστή επάλειψη η ρυτίδα σας θα έχει μειωθεί αρκετά. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα εξαφανίζεται εντελώς.
• Η διαδικασία στεγνώματος του ορού επιταχύνεται με τη χρήση της ειδικής βεντάλιας της Verway.
• Σημαντικό είναι να αποφεύγονται κάθε είδους εκφράσεις και γκριμάτσες την ώρα της θεραπείας.


1.b Πρόσθετα αποτελέσματα με τη χρήση μπατονέτας 

Αν θέλετε να επιτύχετε ένα ενισχυμένο τοπικό αποτέλεσμα (π.χ. στις ρυτίδες των χειλιών), απλώστε τον ορό λίγο πιο βαθιά στο δέρμα με τη βοήθεια μιας μπατονέτας. Αυτή η εφαρμογή κάνει τα χείλη να δείχνουν συχνά και μεγαλύτερα.


2. Εφαρμογή του Serum (oρού) σε όλο το πρόσωπο (δίχως χρήση make up)

• Υγραίνετε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας με νερό ή σπρέι. Εμείς σας προτείνουμε το Aloe Vera Rescue Spray της Verway.
• Πατήστε το έμβολο της συσκευασίας 2-3 φορές και μοιράστε την ποσότητα ορού στις άκρες δύο δακτύλων του ενός χεριού. Στη συνέχεια απλώστε την ποσότητα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του υγρού προσώπου.
• Η εφαρμογή του 2-Phase Lift Serum ως ορού σημαίνει ότι τον απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, γύρω από τα μάτια και στο λαιμό και τον αφήνετε να στεγνώσει.
• Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι η διαδικασία στεγνώματος του ορού επιταχύνεται και βελτιστοποιείται με τη χρήση της ειδικής βεντάλιας της Verway. Για να επιτύχετε το θεμιτό αποτέλεσμα είναι και πάλι σημαντικό να αποφεύγονται κάθε είδους εκφράσεις και γκριμάτσες.
• Μετά την εφαρμογή η συνολική εικόνα του προσώπου σας θα είναι βελτιωμένη, το δέρμα σας ομοιόμορφο και οι ρυτίδες καθώς και οι σακούλες κάτω από τα μάτια θα έχουν ελαττωθεί αισθητά χωρίς την έντονη αίσθηση τραβήγματος. (Αυτό μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιήσετε το Serum σε μη αραιωμένη μορφή σε όλο το πρόσωπο, που αποτελεί μια άλλη δυνατότητα εφαρμογής!)


3. Εφαρμογή Serum (oρού) σε όλο το πρόσωπο σε συνδυασμό με make up
• Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι και πριν. Δηλαδή υγραίνετε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας με νερό η σπρέι και απλώνετε ομοιόμορφα την ενδεδειγμένη ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Η διαφορά είναι ότι θα πρέπει κανείς να απλώσει άμεσα και το make up, δηλαδή πριν το Serum προλάβει να στεγνώσει και όσο ακόμα διατηρεί την υγρασία του. Σημαντικό είναι το make up να απλωθεί με απαλές πιέσεις και όχι με κυκλικές κινήσεις επάλειψης.
• Αν αφήσετε πολύ χρόνο να μεσολαβήσει το υγρό make up δεν θα απλώνεται πια άνετα και υπάρχει κίνδυνος να θολώσει ή να δημιουργήσει λεκέδες. (Υπάρχει και η δυνατότητα να αναμίξετε το Serum με το make up πριν την εφαρμογή και να τα απλώσετε σαν μια ουσία. Προτιμότερη όμως είναι η ξεχωριστή εφαρμογή, καθώς με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνουμε μια πιο στοχευμένη εφαρμογή του ορού στις περιοχές με αυξημένες ανάγκες).
• Όταν θα έχετε εφαρμόσει το 2-Phase Lift και το make up σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες και αφού θα έχουν στεγνώσει και οι δύο ουσίες θα νιώσετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπό σας. (Η αίσθηση αυτή είναι πάντοτε καλύτερη και αποτελεσματικότερη όταν το προϊόν χρησιμοποιείται μόνο του).
• Επιπλέον αποτελέσματα – το make up κρατάει πολύ περισσότερο απ΄ ότι θα κρατούσε μόνο του.
• Ιδανικά αποτελέσματα έχουν σημειωθεί επίσης αν το υγρό make up αντικατασταθεί από ορυκτή πούδρα στο χρώμα του δέρματός σας. Η πούδρα αυτή εφαρμόζεται μετά την πλήρη απορρόφηση του ορού σε στεγνή επιδερμίδα. (Δεν απλώνουμε ποτέ πούδρα σε υγρό δέρμα!)

ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!