Αν "γκουγκλάρεις" το όνομά του, θα δεις ότι είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός. Στα 20 του χρόνια αποφάσισε ότι η ζωή "εργοστάσιο - σπίτι - εργοστάσιο" δεν ήταν αυτό που ήθελε για το υπόλοιπο της ζωής του. Ετσι, άρχισε μια ξέφρενη πορεία προς την κορυφή, υλοποιώντας το δόγμα "αν θες να γίνεις πετυχημένος, βοήθα άλλους να πετύχουν". Σήμερα, στα 48 του χρόνια, είναι απ' τους πιο πλούσιους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους του πλανήτη. Βοήθησε περισσότερους από 100 ανθρώπους σε διάφορα σημεία του πλανήτη να γίνουν εκατομμυριούχοι και κάπως έτσι, έγινε κι ο ίδιος!

Πώς θα σου φαινόταν να κυνηγούσες τα όνειρά σου με στήριγμά σου τον κ. Dogan; "Τι σε κρατάει λοιπόν από το στόχο σου, από την επίτευξη των ονείρων σου; Μόνο εσύ ο ίδιος!
Είναι σημαντικό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά κάθε μέρα για να βλέπεις και να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η ζωή. Αλλά αυτό θα δουλέψει μόνο αν πιστεύεις στον εαυτό σου. Κοίτα στον καθρέφτη και κάνε το σαφές στον εαυτό σου: Το αξίζεις! Θα πετύχεις τους στόχους σου!
Πήγαινε εκεί έξω και δώσε τα καλύτερα σου σήμερα και κάθε μέρα!" Αν θες να μπεις στην Ομάδα συνεργατών του κ. Dogan στην Ελλάδα, ρίξε μια ματιά εδώ

https://verway.ch/ba/22866996

και αν όσα δεις σου φανούν ενδιαφέροντα, στείλε το μήνυμά σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.