BULGARIA GRAND OPENING PRE -LAUNCH

Η VERWAY επεκτείνετε και εγκαινιάζει την επίσημη φάση προ-εκκίνησης στη Βουλγαρία!
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί από σήμερα (23/9) μπορείτε να εγγραφείτε με τον βουλγαρικό σύνδεσμο συνεργάτη ως VERWAY Brand Ambassador. Για να μπορέσετε να κινητοποιήσετε γρήγορα και να οικοδομήσετε επιτυχημένους συνεργάτες στη Βουλγαρία, υπάρχει μια ειδική φάση εισόδου.
Φάση 1: Προ-έναρξη δωρεάν εγγραφής
Φάση 2: Φάση αναβάθμισης και έναρξη ημερήσιου μπόνους (αναμένεται από τις 04.10.2019).
Φάση 3: επίσημη έναρξη (19.10.2019) - ενεργοποίηση έκπτωσης, ηλεκτρονικό κατάστημα, καθημερινό μπόνους.
Με την δωρεάν εγγραφή στην προ-εκκίνηση γράφεται από την αρχή την προσωπική σας ιστορία στην VERWAY. Δημιουργήστε το επιτυχημένο δίκτυό σας στη Βουλγαρία από την πρώτη μέρα.
Επωφεληθείτε λίγο πριν από την επίσημη έναρξη - μέσω ενός αποκαλούμενου "πακέτου αναβάθμισης". Μέσω του πακέτου αναβάθμισης, όλοι οι εγγεγραμμένοι εταίροι λαμβάνουν την τελική ενεργοποίηση με τις εκπτώσεις στο κατάστημα εταίρων. Από τη στιγμή αυτή αρχίζει η καθημερινή κατανομή μπόνους.
Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ομάδα πριν από την επίσημη έναρξη. Κερδίζετε αμέσως από τη φάση αναβάθμισης και στη συνέχεια λαμβάνετε καθημερινά χρήματα (ανάλογα με τα προσόντα). Επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη και τις μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας με τη VERWAY!
Για τη φάση προ εκκίνησης, έχει σχεδιαστεί μια ξεχωριστή σελίδα προορισμού, για την οποία θα λάβετε έναν ξεχωριστό σύνδεσμο. Εμπνευστείτε νέους Βουλγάρους Brand Ambassadors για την ομάδα σας και παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο συνεργάτη που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς:
Σύνδεσμος συνεργάτη:https://go-bg.verway.com/en/
Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να βρεθεί και στο επίσημο back office της VERWAY.
ΣΥΜΒΟΥΛΉ: Εάν θέλετε να συνδεθείτε απευθείας με τη φόρμα εγγραφής για τη Βουλγαρία, χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://wbo.verway.ch/home/launch/22866996?country=bg
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και υγιή ανάπτυξη για τη Βουλγαρία.
Η δική σας ομάδα εξυπηρέτησης της VERWAY
Υ.Γ.: Γιορτάστε το επίσημο ξεκίνημα στη Βουλγαρία μαζί μας στις 19.10.2019 στη Σόφια. Τα εισιτήρια για την εκκίνηση είναι διαθέσιμα στο: http://verway.events