Gold infused collagen firming eye

cream


Η κρέμα ματιών της σειράς collagen cream είναι το προϊόν που ήρθε ν απογειώσει την σειρά, αφού τα συστατικά της αλληλεπιδρούν με τέτοιο τρόπο, δημιουργώντας οφέλη στην επιδερμίδα, κάνοντας την να μοιάζει πιο λαμπερή και νεανική από ποτέ. Κάποια από τα σημαντικότερα συστατικά της είναι τα Φυτικά βλαστοκύτταρα τα οποία μπορούν να προέλθουν από διάφορους ζωντανούς οργανισμούς και ουσιαστικά είναι φορείς νέων κυττάρων, νέας ζωής. Φανταστείτε ότι στα φυτά τα βλαστοκύτταρα είναι ικανά να αναγεννούν νέα μέρη μετά από καταστροφή. περιέχουν ενεργά μόρια -πολυφαινόλες, πολυσακχαρίτες, αμινοξέα - που κάνουν θαύματα για το δέρμα. Έχουν αντιοξειδωτική δράση, ενυδατώνουν, χαρίζουν λάμψη, προάγουν την παραγωγή του κολλαγόνου και τη διαδικασία ανάπλασης.
Όπως η 24ωρη κρέμα gold infused collagen cream, έτσι η κρέμα ματιών εμπεριέχουν κολλοειδή χρυσό. Είναι εκείνο το συστατικό το οποίο μειώνει δραστικά τις υπάρχουσες ρυτίδες και αναστέλλει το σχηματισμό νέων,
Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
παρέχει τη βέλτιστη δυνατή ενυδάτωση στο δέρμα.
Διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιταχύνει τη διαδικασία αποτοξίνωσης του δέρματος.
Ενεργοποιεί τη δράση των μικροσυστατικών που περιέχει, παρέχοντας εντατική περιποίηση στο δέρμα.
Διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Επαναφέρει τη φυσική λάμψη στο δέρμα.
Αποτρέπει τον αποχρωματισμό του δέρματος.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και αποτελεί ασπίδα προστασίας ενάντια στους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Δύναμη στο προϊόν μας, προσθέτει το θαλάσσιο κολλαγόνο.
To θαλάσσιο κολλαγόνο θεωρείται σήμερα ως ένα από τα πλέον αντιγηραντικά συστατικά της βιομηχανίας καλλυντικών. Πιστεύεται πως ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, συμβάλει στη μείωση της έντασης των ρυτίδων και γενικότερα προσφέρει φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα.
Επίσης το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο συστατικό με εξαιρετική ελαστικότητα που έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το νερό στο δέρμα μας και του χαρίζει όγκο και ελαστικότητα.
Τέλος, με τα Μικροσφαιρίδια silica καθώς και την τεχνολογία soft focus, το προϊόν αφήνει πούδρινη, ματ και μεταξένια υφή. Διαθλά και διαχέει το φως ώστε να θολώνει τις γραμμές των ρυτίδων και τις ατέλειες καθιστώντας τες αόρατες. Στην φροντίδα του προσώπου και του σώματος ώστε να έχουμε ένα απαλό, βελούδινο και ματ αποτέλεσμα, μειώνουν την λιπαρή υφή και την κάνουν δροσερή και μεταξένια.