Verway Pro Clean ConcentrateΣυμφωνα με την Greenpeace Γεννιόμαστε με χημικά.
Η Έκθεση της Greenpeace, με τον τίτλο “A Present for Life” (Δώρο ζωής) αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι γεννιούνται πλέον με χημικά στον οργανισμό τους. Τα χημικά που περιέχονται σε προϊόντα καθημερινής χρήσης είναι ύποπτα ή αποδεδειγμένα επικίνδυνα, εισέρχονται στο σώμα των εμβρύων μέσω του μητρικού αίματος και του ομφάλιου λώρου.
Η χλωρίνη είναι το απόλυτο καθαριστικό… Αυτό και αν θεωρείται δεδομένο. Υπήρχε μια πολύ μακρά περίοδος κατά την οποία η βαριά μυρωδιά της και μόνο σήμαινε αυτόματα και την απόλυτη καθαριότητα. Ισχύει όμως όντως κάτι τέτοιο;
Η χλωρίνη είναι απολυμαντικό και όχι καθαριστικό. Κάνει καλή δουλειά στο να σκοτώνει τα μικρόβια. Όμως στην πραγματικότητα, η χλωρίνη δεν καθαρίζει τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τις επιφάνειες. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να τις τρίψεις και να τις ξεπλύνεις πολύ καλά. Για πολλές δουλειές του σπιτιού, η χλωρίνη απλά δεν είναι η κατάλληλη καθαριστική λύση. Οι βαριές αναθυμιάσεις τις μπορεί να σε αρρωστήσουν. Η επαφή με το δέρμα φέρνει ερεθισμό και άλλα δερματικά προβλήματα. Η ανάμειξή της δε, με άλλα καθαριστικά μπορεί να δώσει τοξικά αποτελέσματα.Είναι επίσης πιθανό να καταστρέψει επιφάνειες και να αφαιρέσει το χρώμα.
Το συμπέρασμα: Η χλωρίνη είναι ένα καλό απολυμαντικό, αφαιρεί τους λεκέδες, αλλά δεν είναι καθαριστικό γενικής χρήσης.
Αξίζει να βάζουμε προτεραιότητα την συνήθεια μπροστά από την υγεία των παιδιών μας;
Τα χημικά στη ζωή μας
Είναι γεγονός ότι τα χημικά έχουν διαμορφώσει την ποιότητα της ζωής μας. Ό,τι κατασκευάζεται πλέον ή παρασκευάζεται βασίζεται στη χημεία. Λόγω αυτού ένα από τα μεγαλύτερα λόμπι του κόσμου είναι οι χημικές εταιρίες που επηρεάζουν σημαντικά την παγκόσμια οικονομία και τις κυβερνήσεις τους για την εφαρμογή ελαστικών και ευνοϊκών νομοθεσιών για την εύκολη προώθηση των προϊόντων τους χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται η ασφάλεια της υγείας των ανθρώπων και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα χημικά δεν δοκιμάζονται για τυχόν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον άνθρωπο και οι έλεγχοι πραγματοποιούνται μόνο για το ενδεχόμενο τοξικότητας και για την διασφάλιση των ορίων ασφαλείας. Περαιτέρω έρευνες διεξάγονται μόνο όταν διαπιστωθεί και επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την υγεία του ανθρώπου. Oι έρευνες αυτές όμως είναι χρονοβόρες και δαπανηρές (300.000 δολ. κοστίζει ο έλεγχος κάθε χημικού χωρίς να έχει συνδυαστεί με άλλα χημικά) με αποτέλεσμα να έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες χημικά που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμα επικίνδυνα για την υγεία μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό με το εντομοκτόνοDDT (με βασικό συστατικό το χλώριο). ΤοDDT πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1939 για τον έλεγχο της ελονοσίας και του τύφου στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και είχε ολέθριες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ωστόσο χρειάστηκαν να περάσουν δεκαετίες μέχρι να επιβεβαιωθεί πως το εντομοκτόνο αυτό είναι και καρκινογόνο

θα έχετε αναρωτηθεί γιατί η όσφρησή σας έχει μειωθεί, γιατί αρρωσταίνετε πιο εύκολα, γιατί το παιδί σας έχει αλλεργίες ή άσθμα. Όλα αυτά ίσως είναι μερικά από τα πολλά βραχυπρόθεσμα συμπτώματα που μπορεί να δημιουργήσουν τα χημικά. Έχει διαπιστωθεί ότι τα χημικά έχουν την μοναδική ιδιότητα να μειώνουν σταδιακά αλλά σημαντικά τον πληθυσμό των αντισωμάτων (ανοσοποιητικό), να εξασθενήσουν τον οργανισμό και μακροπρόθεσμα να δημιουργήσουν περαιτέρω ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στην υγεία μας.
Καθαριστικά με χλωρίνη, μπορούν να επιφέρουν ερεθισμό σε μάτια και δέρμα, ενώ, σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται σε μικρούς χώρους με ελλιπή εξαερισμό (π.χ. μπάνια), είναι δυνατόν να προκαλέσουν οξεία πνευμονίτιδα.


ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙ ΟΛΑ...ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!Verway Pro Clean Concentrate.


💥This wonderful product from VERWAY is a revolution in cleaning products. Rather than buying many cleaning products, we will buy a single product.

Dermatologically tested / biodegradable

ermatologically tested / biodegradable. .

👉For slightly soiled surfaces, it is advisable to dilute 1: 300 with water, spraying, wait and wipe.


Το δυνατό τζελ καθαρισμού γενικής χρήσης με το ιδιαίτερο άρωμα διαλύει γρήγορα και απαλά τους ρύπους σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Βιολογικά αποδομήσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον, δεν περιέχει βλαβερούς διαλύτες.
Κάντε χώρο στο ντουλάπι με τα καθαριστικά! Ποτέ πριν το καθάρισμα δεν ήταν τόσο εύκολο. Συμπύκνωμα υψηλής απόδοσης με εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρισμού χάρη στις πρωτοποριακές φυσικές επιφανειοδραστικές ουσίες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Κατάλληλο για όλους σχεδόν τους χώρους και τις επιφάνειες. Χωρίς υποχρέωση σήμανσης κατά CLP. Το ισχυρό τζελ καθαρισμού για όλες τις χρήσεις διαλύει γρήγορα και με ήπιο τρόπο τα λάδια, τα λίπη και άλλους ρύπους από όλες σχεδόν τις επιφάνειες και τους χώρους όπως π.χ. κουζίνα, φούρνο ψησίματος, μπάνιο, είδη υγιεινής, δάπεδα, παράθυρα, έπιπλα, κεραμικά, πλακάκια, παρκέ, αυτοκίνητο, σκάφος, τροχόσπιτο, γκαράζ, εργαλεία, ζάντες, έπιπλα κήπου κλπ.
Πρωτοποριακός καθαρισμός με τη δύναμη της φύσης – πολυχρηστικό, φιλικό προς το περιβάλλον, καθαρά φυτικό απορρυπαντικό.ON LINE SHOP: https://wbo.verway.ch/home/shop/22866996